Football – training van de snelheid en flexibiliteit

– is je goed in voetbal, de reeds uitstekende snelheid en behendigheid.In de aanval, die je niet uit kan sneller rennen, ontsnappen aan de op het gebied van de tegenstander.L is de verdediging, je zou beter om in een breed scala van de ontvanger en de follow – up loopt terug.De snelheid en mate van je snel in zekere mate afhankelijk van de genetica en de omvang van de opleiding, maar je kan een grote vooruitgang geboekt.Elke keer als de uitoefening van 10 tot 15 minuten begint de warming – up.
De shuttle – dwingt je te versnellen, stop en snelle verandering van richting, alsof je niet uit het veld in te doen.Je moet niet uit drie kegels.Stockton, beveelt de oprichting van drie – 5-yards gescheiden lijnen met elkaar.- in het middelpunt van het begin.Aan de rechterkant – SPRINT.Raak het aan, en dan verandert van richting maar 10 meter links van de kegel.- dan raak, SPRINT naar het Midden – waar je begonnen bent.60 seconden wachten, en dan de oefening, om deze tijd – naar links.
De verdediging, je terug en is tussen de SPRINT, snel.In een vierkant van vier kegel is elke 5-yards gescheiden.In een – op het plein.Terug naar de spits direct achter je.Als je eenmaal het schuine, Sprint.Terug naar je achter – en Sprint naar een andere hoek.60 seconden wachten, een herhaling van de oefening.
In het voetbal, dat kun je niet goed weten wanneer en hoe je moet stoppen en Sprint – is, verandert van richting.Een, twee, drie… Je dwingt te veranderen van richting en snelle reactie, zo moet je in het spel.Heb je een partner nodig – niet uit voert het bevel.In een rechte lijn, het is opnieuw 5-yards gescheiden wordt van drie kegels.Artikel 4 – 3 – positie in het Midden – en dat ben jij niet uit om opnieuw te beginnen.In elke regel nummer drie is een gegeven en je partner moet schreeuwen “‘” “twee” of “drie”. Bijvoorbeeld, als hij schreeuwt, “twee” L, D – is je naar het midden.Je partner zal blijven bellen uit de cijfers.Als hij schreeuwt l ° terug, je moet terug naar de ‘¯ ± kegel.20 seconden te boren, twee keer herhaald.
20 – verbetering van de vlucht je van snelheid en je airco.Je moet de ruimte is 50 meter.- in het teken is 30 meter.Uit de startlijn tot 30 meter lijn, geleidelijk te versnellen, zodat als je op 30 meter van de mark, je weer de laatste SPRINT is je 20 meter.De rest van 30 tot 60 seconden, en opnieuw, en opnieuw, totdat je klaar – is vijf keer.