Kleine kinderen rugby training.

Rugby training is een kans om door middel van het spel van de belangrijkste concepten van de kinderen en de verbetering van hun kennis van de specifieke aspecten van het spel.Maar het is belangrijk om te erkennen dat de kinderen noemden, als een manier om plezier, zoals technische voordelen, zoals een spel te worden door de activiteiten van de primaire de coach van het team is erg belangrijk.
Ze is in de opleiding van kinderen in een waarde – spel, leerde ze vanuit het oogpunt van de werking op te lossen en niet gericht op een bal.De kinderen in de rij een grens met de afstand, de andere kant.Voor 10 procent van het totale aantal spelers, zoals de groep van drie als de 30, genaamd bulldog en aan de zijlijn staan.Als ze bellen je klaar, alle andere spelers proberen niet moeten worden behandeld in het andere aan de zijlijn.Die vraag is bulldog en stoppen met hun team in het veld.Aan het einde van de wedstrijd, en alle spelers zijn opgelost, maar het spel is bijzonder interessant als slechts vier of vijf spelers.
Touch Football is om kinderen op de rugby fundamentele kennis en laat ze die lijnen is hoeft zich geen zorgen te maken over de gevaren in verband met het spel van een goede methode.De kinderen verdeeld per gelijkzijdige is ongeveer zes tot acht.De breedte van de normale concurrentie op een afstand van ongeveer de helft van de uitbreiding te stimuleren, maar de lengte van de handhaving van de beperkingen van de ruimte, het spel.Beide partijen zijn vijf keer scoren.Na vijf is gebruikt, verstopt in de verdediging.De handen van een aanval met concurrenten, lichamelijk contact, dit is het enige contact dat toegestaan.De nadruk moet worden gelegd op de spelers, door gebruik te maken van de breedte van de verdiensten van de numerieke volledig, en de richting van het gebruik van de voor de concurrenten van tactiek veranderen.
De kont is een perfecte manier om kinderen te spelen en de plaats waar de kunst van het bevorderen van een gezonde concurrentie.De kinderen verdeeld in drie of vier groepen, geef ze een bal.Voor elke groep van leiderschap in de post – speler voor de eerste keer proberen te kiezen.Iedereen heeft zijn volledige bal spelen, elke missen is een brief van de multinationale ondernemingen “kont.” die reeds een eerste bal naar de tweede positie kiezen de eerste persoon die erin is geslaagd een eerste penalty.Het spel gaat verder, tot slechts één speler, en de rest van de ezel.