Hoe werkt de camera helm

Mountainbikes, parachutespringen en de politie achter zijn coole dingen naar de getuige, maar ik zelf niet kan delen de lafaard.De camera helm is perfect voor iemand zoals ik, die graag naar mensen kijken zonder risico ’s en wanhopige stunts, die opnieuw willen hun ervaring, door middel van hd van films en video’ s.
De helm van camera ‘s. Vandaag, mode, lichte, meestal is waterdicht, maar zoals alle grote moderne technologie, vanaf het begin, ze is niet hetzelfde.Het feit dat de camera ’s op de helm, de pionier, mountainbiken en video – aanhangers van begin 1987 de oude praktijk van Mark Schulze verankering van ten aanzien van VHS camera in z’ n helm.Voor degenen die niet in de in de jaren tachtig van de vorige eeuw, deze camera ’s zijn grote, zware, waarschijnlijk hoofdpijn als op het hoofd.Die extra gewicht is net begonnen, maar als gevolg van draadloze technologie niet kan terugkomen.De heer Schulz in feite op de video, via de kabel in verband met de camera ‘s, in z’ n rugzak en dragen, en.Z ’n visie is het creëren van leidende mountainbike video, maar in bepaalde gevallen, andere ondernemingen heeft z’ n ideeën, en door gebruik te maken van de aanzienlijke middelen die bij het ontwerp en de productie van kleinere omvang, een hogere kwaliteit van de camera helm. [] Bron: mooney.Vandaag, zoals de productie van fabrikanten van grote gopro camera helm, Sony en ionen, waarbij vaak aangeduid als “verkeer camera ‘s.
Daarna, zijn veel mensen met camera ’s buiten de grenzen van sport.Rugby team en de brandweer helm camera gebruiken als instrumenten voor het leren, of door de politie als verzekering, ze is de procedure door middel van dit boek afmaken.Surfen of skiën, om de Golf Hill, anders is het niet mogelijk de mooie foto ‘s.
Aan de andere kant, sommige mensen beweren dat de helm camera ’s zijn een schending van de privacy, in het bijzonder in de gevallen van eerste hulp.Een stad in Pennsylvania verbod van brandweerlieden gebruiken. “Ik wil niet dat iemand mijn foto ‘s…Mijn vrouw is thuis?Haar pyjama ’s “, is de stad van de klassieke lijnen van de commissaris rescue1] [Bron: vuur.De werkgever wijst er ook op dat deze video kan worden verhoogd door de verantwoordelijkheid van Singapore Airlines in San Francisco, na het ongeluk in beeld, zoals aangegeven in het beschrijft een overlevende niet zorgvuldig door vuur. Rennen.Ze was op slag dood [] Bron: vuur.
Hoewel sommige aarzelen, veel mensen zijn voor hun helm die leuke, lichtgewicht video Productie – instrumenten.Blijf verder lezen om te begrijpen wie ze gebruikt, waarom kan jij het ook.