College Football is te bepalen hoe de rang?

Football.
De BCS is bowl kampioenschap.De resultaten zijn, kunnen we in hun dagelijks leven met de meest complexe statistische systeem.In tegenstelling tot andere nationale college Athletic Association (de ncaa) sport college Football niet aan het eind van het seizoen of de play – off wedstrijd.Integendeel, alle sectoren een team winnen in de een na de wedstrijd genaamd bowl Game.Deze wedstrijd, die naar de universiteit en de financiële deelneming van de publiciteit.Maar, er zijn 25 verschillende bowl kampioen zeggen dat zijn in de eerste plaats, het heel moeilijk is om een team van een “nationale kampioenen.” van 1998, bowl kampioenschap debuut, en de verbintenis om dit probleem op te lossen.De BCS – overschot zal in twee groepen:
De concurrentie in het team van dit jaar aan elk van de vier grote BCS – spel.Zoek uit wie kan spelen, een complexe wiskundige formule wordt gebruikt voor de top 25 van het seizoen.Elke week een BCS rating is gebaseerd op de in het verleden week op de prestaties van de vloot te vernieuwen.Op het einde van het seizoen, in de twee hoogste kijkcijfers sloeg het nationale kampioenschap.Berekening van een klein aantal wiskundige en statistici buiten een team in de finale van de mogelijkheden op het gebied van belangrijker dan vechten.Geen universiteit Football fans kan ontkennen dat hoe belangrijk de wiskunde van het dagelijks leven in de formule zien.
Voor de andere drie bekers concurrenten uit het team is de laatste op 12 plaats voor de laatste optie.Kom niet met die 3 en nr. 4, 5, 6, 7, 8, en van de organisatoren en kom, omdat ook rekening te houden met de factoren in de regio ‘s, welke vergadering team uit.Ze wil een team, trekt veel fans en reclame in hun spel.Nogmaals, een rol te spelen in de wiskunde in de financiële vooruitzichten.