De derde klas jongens basketbal training

De jonge spelers moeten leren en oefenen van de fundamentele beginselen van de wedstrijd, met inbegrip van de bal, de verdediging, dood en schieten, en met succes voor de volgende fase voor te bereiden.De integratie van deze technologieën in elke oefening zal je helpen verbeteren en de spelers.De oefeningen van alle spelers, met inbegrip van je een keer voor elk van hen veel vaardigheden te herhalen.Bevordering van de ontwikkeling van de nationale praktijk van je spelers en hun vaardigheden meer vertrouwen en vermogen.
In de verdediging, een jonge spelers moeten een brede gebieden, grote voeten naast elkaar, buig je knieën, zodat hij kan snel van de ene naar de andere kant van de verdediging, en hij de aanvallende spelers reageren.Hij moet z ’n handen op z’ n schouder weg die bal weg.De verdediging van de opleiding van jonge spelers uit de bal goed te verdedigen, zodat ze in goede gezondheid, zodat ze in de concurrentie daadwerkelijk te verdedigen.Laat je spelers in de halve veld verspreiden, geconfronteerd met de baseline, en is verantwoordelijk voor de verdediging.Ten opzichte van de uitgangswaarde, afwisselend… Naar links en rechts, je manier van werken in het kader van het Hof van justitie.Je spelers dient rekening te worden gehouden met de actie, achteruit, terwijl het in een hoek van 45 graden, elke keer als je richting veranderen.Houden ze een behoorlijke verdediging houding bij het boren.Als je de helft van de tijd niet bereiken.
De derde klas jongen houdt van deze opleiding is, omdat het gebaseerd is op de lagere school, sport, spel en de klassieke basketbal op basis van dribbelen.Voor elke speler de bal en de aanwijzing van één of twee spelers van Californië.Met uitzondering van Californië… Werden bij het Hof van Justitie van alle spelers, niet buiten de grenzen, de zeer dun dribbelen, ze probeert etiket meer spelers in één minuut.Als een speler van de etikettering, hij uit de rechtbank, de rest van het spel.Je kan me geen bal proberen te stelen van andere spelers uit het spel te sturen.
Hoewel de jonge spelers hebben meer plezier, oefenen de generaal driepunters, ze kan de lay – up is altijd belangrijker.Deze oefening voor atleten van de totale lengte van… De vloer zo snel mogelijk maken, aan de andere kant van de lay – up.Heb je de spelers verdeeld in twee groepen, de groep in de lijn bij het Hof van justitie in de andere hoek.Aan de andere kant van de lijn, coach.In de lijn van de eerste speler moet een bal en gooi ze in de kamers, de rebound, geef de bal op de lijn langs de zijlijn en Sprint naar basketbal coach aan de overkant van de andere kant.De coach om de bal naar de spelers over voor de helft van de tijd.De bal dribbel spelers, in de mand, de voltooiing van een lay – up, ga dan naar de Bank in de loop van dezelfde kant op.In elke lijn spelers om de bal te vangen en het proces begint weer opnieuw.Blijven oefenen van meer dan vijf minuten voor elke speler herhaald.