B – 12 aan de voet van de

Vitamine B12 in vivo rijden een aantal belangrijke biochemische reacties een rol spelen, met inbegrip van je zenuwstelsel van de gewenste reactie.In de vitamine B12 – deficiëntie kan leiden tot tal van problemen op het gebied van de gezondheid, met inbegrip van permanente schade aan de zenuwen.Van vitamine B12 – deficiëntie veroorzaakte schade aan de zenuwen symptomen veroorzaken, met inbegrip van een brandend gevoel in handen of voeten.Als u vermoedt dat u een vitamine B12 – deficiëntie, moet u uw arts raadplegen.
Op de lange termijn van de vitamine B12 – deficiëntie, in verband met de hersenen naar andere delen van het lichaam te beginnen na het verschijnen van de perifere zenuwen staat bekend als de zenuwen.Als deze neurale schade, of de stopzetting van de exploitatie of gevoelloosheid of niet voelt, niet het juiste signaal afgegeven aan de hersenen.Dit veroorzaakt een abnormaal gevoel, zoals een branderig of tintelend gevoel.Deze symptomen zijn gewoonlijk eerst de ontwikkeling van de zenuwen die de langste in de handen en voeten van de zenuwen.
Onbehandeld, van vitamine B12 – deficiëntie veroorzaakte een neurologisch, en de verbranding of gevoelloosheid in de armen en benen kunnen verspreiden.In sommige gevallen, schade aan de zenuwen kan leiden tot verlies van coördinatie en evenwicht, waardoor de problemen lopen en andere fysieke activiteit.In ernstige gevallen kan de ontwikkeling van de chaos en het geheugen, uiteindelijk zal leiden tot de ziekte van Alzheimer.Verlies van het gezichtsvermogen en depressie.
Een bepaald soort bloedarmoede, genaamd megaloblastaire anemie, en misschien ook van de vitamine B12 – deficiëntie.Geen vitamine B12, je lichaam kan leiden tot nieuwe DNA, een belangrijke stap in de richting van de voortplanting van de cellen.De snelle groei van de cellen in het beenmerg, voortdurend nieuwe rode bloedcellen, een van de eerste slachtoffers van vitamine B12 – deficiëntie.Als je het beenmerg van vitamine B12 – deficiëntie, de productie van rode bloedcellen vervorming, niet genoeg zuurstof in de longen van je naar andere delen van het lichaam.
Van vitamine B12 – deficiëntie leidt tot anemie van invloed zijn op de functie van de spieren.Al je spieren hebben zuurstof nodig om te werken.Als gevolg van de anemie minder zuurstof verliezen in het hele lichaam, het kan leiden tot extreme vermoeidheid en zwakte.Anemie kan duizeligheid, kortademigheid, met name in de lichamelijke activiteit.Constipatie, diarree kan ook de resultaten, en verlies van eetlust, gewichtsverlies.De ontwikkeling van anemie sommigen zeer bleke huid, bloedend tandvlees, rood, gezwollen tong.