Hoe ze de Toyota tundra moordenaar heet commerciële?

????????????????????????????
???????Een??????????????SK?Wat een super bowl is, vertellen ze je?De National Football League (K) de laatste wedstrijd van het seizoen te beslissen welk team naar huis en vince Lombardi trofee.Dit is geen debat.Maar een meer gedetailleerd antwoord blijkt dat de Super bowl is veel meer dan dat.Dit is een concert en media, en voor de activiteiten, genie, interactie vertoont, is het tijd om te spelen, een van de grootste en beste in de lucht van de tv – reclame.
In de afgelopen jaren, de autofabrikanten Toyota door foto ’s van een van de meest gevaarlijke reclame, in de reclame – industrie tot een succes te maken.Precies de bestuurder in hun leven in aantonen dat de echte test van de moed in de truck.Het idee is om een tv – kijkers niet vervalst… Geen foto ’s van vaardigheden.Geen computer, geen productie – stunt.Deze reclame is welkom, maar met de komst van de druk van dit succes, proberen om elke groter is beter.
?????????????????????