Badminton oefenronde.

De shuttle is een van ’s werelds meest snelste sport L is.Het omvat een lichtgewicht… En een badminton, of de “vogel”, tussen actoren die niet aan de grond.Het spel begint in ongeveer 2000 jaar geleden, is een van de meest voorkomende landen, zoals Griekenland, China en India.In de wereld van vandaag, het spel, en biedt het de voordelen van het evenwicht, zoals coördinatie, de spieren, kracht en behendigheid.Voor de ontwikkeling van deze voordelen voor de wedstrijd of spel, opleiding en begeleiding van pogingen om de Shuttle.
– die voor de volleybal spelen, moet je een knuppel elke speler en een vogel.De samenstelling van de twee teams, elk team heeft zes tot negen leden van het team.Een team speler wordt in het netwerk op elkaar laten vallen van de grens tussen de l is geraakt.Een team wordt toegestaan voor in tennis bal in drie keer.Dat kan niet met een speler van twee opeenvolgende keer op de vogel.De dienst zal de score, aan de andere kant kan niet naar vogels in de juridische dienst van de grenzen – niet uit het team.Maar als de dienst team kan de bal, de wedstrijd is voorbij, het andere team ook moet dienen.Aan het begin van de overeenkomst wordt een limiet.De eerste om dit gedeelte van de teams is de winnaar.
Die uitdaging is gebruik te maken van de dienst en je oog – hand coördinatie van de opleiding van de Shuttle.Elke speler moet racket.Er is een netwerk van elk 20, vogeltje.De studenten zullen in drie of vier groepen werken.Laat staan in het net op de bodem van elke groep.Aan de andere kant van het net, die de doelstellingen van verschillende grootte.Elk doel volgens de verschillende grootte hebben verschillende punten.Met 20 vogel, zal het team zoveel punten scoren mogelijk gebruik te maken van de juiste vorm van dienstverlening.Daarom zal de Fractie van de uniforme 20 vogel tussen de Lid – Staten.De verwezenlijking van deze doelstellingen die de studenten de aangewezen tijd.Op dat moment de hoogste score team wint.
Deze snelle opleiding moet een racket per hoofd van de bevolking en een op de Shuttle.Om de leerlingen in groepen van twee mensen, elke leerling in netto – kant.Een speler moet gaan liggen.Een andere speler voor de Shuttle Service.Liegen tegen spelers moeten springen, en dan terug naar de Shuttle.Echter, zodra de studenten dienen de bal, hij moet gaan liggen totdat de bal terug.Op het moment dat hij zou springen om terug te keren.Oefeningen op deze manier worden voortgezet, totdat de bepalingen aan het einde van de tijd.
Voor het spel, je moet een racket van elke speler vier netwerk, en een shuttle elk een set van vier vierkante meter.Elke wedstrijd vier teams.Ten eerste, het netwerk in een “X”, alle netten hangen aan een centrale pool.Het plein van een digitale vervangen door vier, elke vierkant heeft een team.1. In de andere teams team zal voor die bus.Dat team moet de shuttle terug dat ze van een andere Square.Het team dat ook moeten doen.Elk team heeft een kans om de bal over het net en voor een ander team.Als een team van vliegtuigen of fouten je buitenslaat. De leden van de groep hebben een tegen hen.Na de laatste in de fout, door een succes op het team weer in dienst.Drie keer de toegang tot bestrijding van elk team is uitgeschakeld.De laatste team wint.