Je moet dragen in de wedstrijd?

Voetbal is een snelle beweging, vol met ongelooflijke rennen, overlijden en vangen, en de klap en de risico ’s van aanpakken.In het voetbal, elke wedstrijd eindigt met een tackle, in sommige gevallen, een groep spelers nodig om een loper of een atleet knock – out.Alle leeftijden Football speler zijn in verschillende voetbal apparatuur ter bescherming van hun gezondheid in het spel, vermindering van het risico van letsel.
Iedere voetballer draagt een shirt en een broek.Dit uniform maakt z ’n fans, de ambtenaren, de coach is gemakkelijk te identificeren en de spelers.De meeste Jersey zijn team namen, team speler nummer en teken, de namen van de spelers in Jersey.Voetbal Broek draagt op de mat, kan ook op het kussen op de mat.
De helm is voetbal uniform, het belangrijkste deel.Het kan de bescherming van de spelers van de hoofd zoals een hersenschudding.Rugby helm had een harde plastic omhulsel met een dikke, aan de binnenkant van de vulling.De helm moet comfortabel zijn, en er is een geschikte Chin strap, in overeenstemming zijn met de nationale normen van de Commissie tot vaststelling van normen voor de sport.Elke Football – helm moet een masker.Het masker is een kooi als maskers, kan de bescherming van de spelers van het gezicht van de pijn.
Alle spelers in het spel moeten draagt schoudervullingen.Als een speler zijn geraakt, zal het grootste deel van de impact van de absorptie van schoudervullingen.Ze was een harde, verstelbare plastic omhulsel, hier is de dikke gevuld.Kussen schouder, sleutelbeen, borst en rug.Nek rollen is een vast op de achterkant van spelers uit Jersey.Nek vol zal bijdragen aan de vermindering van de gevolgen van een frontale botsing, vermindering van de kans op ernstige verwondingen aan z ’n nek.
De heupen en benen kussen, kussen, je knieschijf en een kussen voor spelers helpen hen te beschermen tegen de gevolgen van het lichaam, en de schade aan kwetsbare regio ‘s.Deze matten kunnen worden gehecht, in de voering van uniformen, of in de volgende draagt schoudervullingen.Alle mannen moeten een Football speler een Mok, ter bescherming van hun genitaliën te beschermen tegen het kwaad.Atleten draagt een aangepaste bescherming van mond tanden, vermindering van de risico ’s van gespleten of hersenschudding.
Op de bodem van de voetbal schoenen, helpen de speler en snijden ze spelletjes spelen.Lekker comfortabel schoenen moeten worden verstrekt, en de ondersteuning van de spelers enkel voeten.Draagt de verkeerde schoenen zou leiden tot een enkel en knieën.Het Gazon, speler zou lopen op om te bepalen welk soort hout soorten is een van de beste.Hoewel de handschoen niet noodzakelijk is, maar de keuze van de ontvanger worden gedragen, omdat ze de grip.De offensieve en defensieve spits in een dikke jas handschoenen beschermen tegen het kwaad ze aan hun handen van de Forward taken.