Leuke wedstrijd zelf spelen.

Als je wat tijd in de hand, pak je basketbal, ga naar je oprit oefenen wat persoonlijke vaardigheden en opleiding van het spel.Niet alleen is’ t met als excuus om niet mee te spelen.Je kan je eigen concurrentie en door deze persoon spel je eigen record te verslaan.
In deze man schieten in het spel, en dat je een professionele speler van de concurrentie.Want fout dan kans meer kun je scoren, dus je moet het verminderen van het aantal schoten.Begin van de vrije worp.Als je dat doet, krijg je een punt, maar als je mist, denkbeeldige carrière krijgt een drie.Van de lijn in de jumper en een score.Je moet een keer elke jumper één, maar je mist elke minuut van zijn professionele atleten winnen voor twee punten.Opname van je eigen fractie en dat de score.Als je in de voor het bereiken van 21 punten heeft, wint u.
Het doel van het spel is zoveel mogelijk uit de mand.Begin van de mand van zes meter.Je moet in de vijf keer schieten, dan kan het in de mand in een stap vooruit.Voortzetting van de mand een stap voor, elke vijf keer.
De naam van het spel van een basketbal speler George Mika Hall.De timer van 30 seconden.Begin met schieten, en dan een lay – up.- foto ’s van links in de mand en de rechterhand van rechts – links mand, afwisselend.Heb je z ’n bord met continue schoten.Je laat een lay – up timer voor het stoppen.Kijk of je kunt in de tweede of derde keer in deze cijfers te verslaan.
Kun jij met jezelf spelen deze klassieke schutter te schieten.Aan de ene kant van de mand met schieten, en elke keer schiet naar een nieuwe locatie.Je kan de sleutel zijn manier om in rond schieten op verschillende plaatsen, kan ook op verschillende plaatsen in het stadion rond om te fotograferen.Als je niet vooruit in een bal, dan heb je meer kans heeft het laten zinken, of je moet beginnen.