Hoe sport leert discipline?

De psychologische eigenschappen en de uitoefening van actief sinds de eerste beschaving is onderdeel van de cultuur, het verband tussen de in het oude Griekenland als poëzie en kunst, geschiedenis van China en de Bijbel.Zoals altijd, discipline en Martial arts en de Olympische kampioen van hard werken samen.Hoewel het onderzoek als Michael Trulson 1980 werken met kansarme jongeren voorstander van het idee om hoe sport betreft is de ingewikkelder dan je denkt.
De coach zal hebben op het leven van een kind die van grote invloed kunnen zijn dan hun ouders en leraren, en, op basis van de studie van Trulson.In de loop van de opleiding, de coach kan bewijzen dat voortdurende aandacht, en de waarde van de vertraging aan de positieve inspanningen, ook al is het moeilijk.Tijdens de wedstrijd, coach studenten kunnen de positieve effecten van real – time zien.In zijn boek “de kunst, voor de kinderen,” coach John Graybeal leraar heeft erop gewezen dat deze invloed is sterker als coach van de lichamelijke opvoeding betreft naast de directe besprekingen zelf betreft.
En veel andere activiteiten voor jongeren, sport kan een directe feedback over de doeltreffendheid van de keuze.Een oefening in plaats van het spelen van spelletjes dan een besluit in plaats van studenten die sneller vooruitgang te boeken.Hoewel bij het leren en academische prestaties, maar de besluiten en verslagen van de kloof tussen de te lange tijd vaak kinderen niet zinvol te maken.In tegenstelling tot de dinsdag van hard werken betekent waarschijnlijk dat in de nacht van vrijdag scoren.
De begrotingsdiscipline is mensen te bereiken doelstelling een van de meest effectieve instrumenten.Sport is een sprekend voorbeeld van het feit dat de toepassing in de praktijk van wilskracht en discipline kan helpen de spelers bij de verwezenlijking van hun doelstellingen.格雷比尔 wijst erop dat in het onderwijs “overdracht” is een waardevol instrument voor de les.In dit geval, gezien de doelstellingen van de begrotingsdiscipline bij de uitvoering van hun rol in de sport van de studenten is waarschijnlijk de begrotingsdiscipline met andere doelstellingen.
De kinderen op school of op het werk in het huishouden een van de problemen is de motivatie is.Als het kind niet zien van de directe voordelen van het werk, wordt het moeilijk om te leren in de kamer of disciplinaire zaak werken.Sport, en door hard werken en tot een onmiddellijke terugkeer van de waarde van de begrotingsdiscipline, de kerk.