Shaquille O ‘Neal

Locatie:
Shaquille O ‘Neal, of in de taal van de NBA “superman”, is de belangrijkste persoon in de geschiedenis van de NBA.In de 7 – 1 en solide 350 pond, O ‘Neill is een van z’ n lichaam in een tijdperk van afwijkingen in de NBA, in de geschiedenis van de grote spelers, geleid tot een Chamberlain, is in de jaren zestig.
Geboren op 6 maart 1972 in New Jersey, de oblast Nuova, O ‘Neill is de zoon van een sergeant.Shaq in Duitsland wonen, hebben deelgenomen aan de middelbare school in San Antonio en ondertekend in Louisiana.O ‘Neill gebied zijn verdeeld in drie kamers op 21,6 LSU seizoen 1991 leidende landen (14,7 een spel en het GLB van 1992 (5.2).).
O ‘Neill in 20 jaar voor de eerste keer de magie, en in 1992 was een van de eerste nieuwe magie, hij is in 1985 jaarlijks in de all star game in de Michael Jordan.Hij is aan het einde van 1992 – 1993 voor de NBA groentje van het jaar gemiddeld 23,4 en 13,9 rebounds, leiden tot een toename van 20 – magie dan vorig jaar.
Als een tweede klas, O ‘Neill beweert dat hij is de meest dominante man spelen, verbetering van z’ n score in elke 29.1 13,9 rebounds, terwijl de gemiddelde.Orlando ondermijnt de eerste reis naar Jordan en Buil op weg naar de NBA finales, en de magie is Houston verdrietig.
Met de stieren in de beste speler van de NBA team in 1995 – 1996 en drie jaar loopt, O ‘Neill slaan en de Los Angeles lakers West.Hij en de superster Kobe BRYANT en Jordanië in de oude coach Jackson drie keer op rij winnen de NBA kampioenschap (2000 – 2002).
O ‘Neill in 2003 ronde van de tweede ronde van de San Antonio spurs verslaat, en toen het team in 2004 toen de NBA finales in hun beheer, L.A. dat shaq Kobe Unie wordt ontbonden. De vierde.Om te denken dat de Chamberlain, O ‘Neill vond zichzelf in z’ n derde NBA team voor de zomer, de lakers coach Pat Riley van plan is een grote deal, O ‘Neill naar Miami heat.
O ‘Neill dat Miami moment van concurrenten, valt in een moeilijke oostelijke finales de 2005, met een nieuwe partner superster Devon. Wade, zal de hitte 2006 titel.Zelfs als hij 30 jaar oud, O ‘Neill ook wordt beschouwd als de meest dominante speler van de NBA.
Maar iemand die denkt dat hij de beste speler van de NBA geschiedenis, maar het is duidelijk dat “grote Aristoteles hebben gewonnen en Kareem Abdul – Jabbar Bill Russell Chamberlain, de beste middenvelder.