Beweging in zweterige handen.

Als je een sport, amusement of concurrerende, kun je verwachten dat zweet.Die kan zo goed, omdat het zweet van koeling van je lichaam.Het kan slecht zijn, omdat het leidt tot uitdroging, als je begint te verliezen, de massa van de vloeistof, jullie waren getroffen.Zweterige handen. Met name heeft problemen, met name wanneer je het moet met de hand van tennisrackets, basketbal of een groep van de ring.
Als je een Turner, in een bar, en ze ging of hand in een straal van vier centimeter breed, zo veel zweet maakt je viel en raakte gewond.Honkbal spelers met de knuppel van alle krachten, ze kan zien vleermuizen vliegen uit hun handen als gevolg van zweterige handen.Tennis spelers in dienst van meer dan 100 km per uur kan twijfelen aan het lawaai is.Als je je handen zweten, het blijkt dat je snel verliest vocht.Maar hou je handen drogen, je moet de vervanging van verloren vloeistoffen, als je wilt om sterk te blijven.
Zweterige handen hulp vaak afhankelijk van de sport.Turner wil gebruiken om eenheid in de handen van M ’n Olympische atleten 乔纳森霍顿 kralen, en zelfs het krijt en honing gemengd om z’ n handen droog je op de brug.Honkbal knuppel met teer op tennis racket, in de hand met duct tape om handen zweten veroorzaakt interferentie.Als je geen krijt of honing, probeer een beetje talk te absorberen vocht op je hand.Maïszetmeel effectief kan zijn handen zweten.
Kan je je handschoenen of aan de hand van zweten, om te voorkomen dat de wedstrijd voor je.Denk aan honkbal en voetbal spelers gebruiken in de handschoen.De golf en gewichtheffer handschoenen, om ervoor te zorgen dat hun zweterige handen uit de slip.Leer om ervoor te zorgen dat de spelers aan hun handen blijven.Tennis armband niet langer gebruik van meer dan ze beter kunnen absorberen uit handen zweten.Tennis speler in het spel zijn om na elke in een handdoek.In de buurt van je houden, ongeacht de sport spelen, dus heb je een snelle en gemakkelijke wijze te droog je handen.
Om je handen zweten is niet mogelijk, met name als je in beweging was.Maar je kan je zweet door vermindering van het niveau van niet – voorgeschreven deodorant.Deze producten rechtstreeks aan de hand, schoon en droog zijn, een vermindering van de productie van zweet.Probeer te ontspannen en meditatie, omdat de angst en de druk zal je handen zweten.