Het verschil tussen de cheerleaders en gymnastiek

Terwijl de cheerleaders en gymnastiek met sprongen gemeen, ze met wielen en meer ingewikkelde mobiele op een geheel andere wijze.Deze twee ontwerpresoluties zijn een zeer dynamische, veel energie en expertise.De cheerleaders en gymnastiek is een combinatie van sterke, geweldige elegant en vaardigheden uit te voeren.Hoewel deze campagne kan worden beschouwd als een familie, maar deze verschillen duidelijk blijkt dat ze alleen als de entiteit zelf.
De Turners concurrentie in vier verschillende apparaten.Ze moeten leren om op de vloer te vallen en de evenwichtsbalk, springen en dansen.De kluis in de springplank om Turner en sprong meteen die uitbraak van vaardigheden.De tralies zijn, de omzet en de versoepeling van de actie nodig.Als Turner in deze gebieden niet, ze moeten leren in alle vier de apparatuur in de concurrentie om succesvol te zijn.
De cheerleaders niet volledig verschillende apparaten.Ze op het gebied van de mededinging, of voor atletiek op de startbaan, zoals op het gebied van de technologie van alle banen.De cheerleaders inderdaad een zeer vergelijkbaar met gymnastiek… En springen, maar de gelijkenis is hier voorbij.De cheerleaders met hun stem en het uitwerken van maatregelen om het publiek en een wedstrijd allemaal samen.De cheerleader ook met inbegrip van vertraagde ontwikkeling, waarvan één of een groep van cheerleading cheerleading lift of in de lucht van een cheerleader.
De cheerleaders en Turner in de respectieve sporten een verschillende rol speelt.Turner in de concurrentie op de eigen prestaties, speelt een belangrijke rol.De cheerleaders soms speelt een belangrijke rol, bijvoorbeeld als ze concurreren, soms een minder belangrijke rol spelen als ze voor een ander team, aan te moedigen ze de overwinning.Als een team juichen als cheerleader te juichen en optreden rekening moet worden gehouden met de tijd, om te voorkomen dat de afleiding.Turner hoeft dit niet te doen, omdat ze de show is een van de belangrijkste projecten.
De cheerleaders en de Turners hebben geprofiteerd van een hechte ploeg te steunen, gymnastiek is meer een individuele sport.Tijdens de voorstelling, een atleet met haar alleen.Hoewel de cheerleaders soms een afzonderlijk project van de wedstrijd, maar het is meer een team sport.De cheerleaders op het spel en wedstrijd samen optreden als een eenheid.Dus, op een cheerleading competitie, en zelfs een veel belangrijker dan de gymnastiek.